Accountor Online

Enkelt, oversiktlig og økonomisk

 • Alt du trenger i en pakke

  Alt du trenger i en pakke

  Regnskapstjenesten og programvaren finnes i en og samme pakke. Fakturering, håndtering og godkjenning av leverandørfaktura, effektiv betaling, reiseregninger, oppfølging av likviditet, bokføring, rapportering og det viktigste: en god sparringspartner og rådgiver – alt i ett!

 • Spar tid og penger

  Spar tid og penger

  Med elektronisk håndtering av fakturaer sparer du 50% av tiden. Elektronisk arkivering av dokumentasjonen gir enklere tilgang til data og bedre finansiell kontroll. Minimalt manuelt arbeid: data kommer inn elektronisk og automatisk og håndteres kun en gang.

 • Ta bedre beslutninger

  Ta bedre beslutninger

  Du kan ta avgjørelser basert på nåtidsinformasjon som finnes i systemet. Det siste av informasjon er tilgjengelig med det samme, takket være 100% automatisert integrasjoner mot bank, e-fakturering og skanning-service. Nå oss på telefon, e-post eller besøk oss.

 • Alltid oppdatert og tilgjengelig

  Alltid oppdatert og tilgjengelig

  Regnskapsinformasjonen er tilgjengelig hvor som helst,når som helst, bare du har internettilgang. Du trenger ikke tenke på installasjoner, oppdateringer og vedlikehold av systemet.

 • Fleksibel arbeidsdeling

  Fleksibel arbeidsdeling

  Accountor Online sikrer en mer fleksibel arbeidsflyt mellom bedrift og regnskapskontor. Du får en dyktig regnskapsfører hos oss. Hvor mye eller lite av regnskapsjobben du vil gjøre selv, er opp til deg. Vi hjelper deg med finne ut hva som er optimalt i din arbeidshverdag.

 • Personlig service

  Personlig service

  Våre høyt kvalifiserte regnskapsførere er alltid tilgjengelige med sin brede ekspertise og kunnskap. De kan hjelpe deg med budsjett, likviditetsstyring, prosjektføring m.m. Regnskapsmessig juridisk bistand og teknisk support er også en del av tjenesten.

 • Miljøvennlig

  Miljøvennlig

  Moderne, skybasert regnskapsføring reduserer bruken av papir betraktelig. I Accountor Online, er alt materialet i elektronisk format. Faktura som sendes og mottas elektronisk reduserer behovet for fysisk transport og manuell håndtering i vesentlig grad.

 • Lang og bred erfaring

  Lang og bred erfaring

  Vi har over 100 kontorer rundt omkring i de nordiske landene, med over 2000 eksperter som bistår våre kunder. Vi tilbyr også en unik mulighet for bedrifter etablert i flere nordiske land til å håndtere regnskapsdata på tvers av selskapene i et og samme brukergrensesnitt.

Prøv gratis nå

Fyll inn informasjonen din i skjemaet, så sender vi deg en testbruker til vår skybaserte regnskapstjeneste - helt gratis og uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi er til stede der du er

Med skybasert regnskap har du vår ekspertise tilgjengelig til enhver tid. Vi er i tillegg opptatt av å være fysisk til stede. Med over 70 kontorer i Norge er sjansen stor for at du finner et av våre kontorer i nærheten. Møt oss på nett, e-post, telefon eller over en kaffekopp.